Viking Life-Saving Equipment Oy Finland

VIKING Life-Saving Equipment Oy Finland

Viking Life-Saving Equipment AS

Vuonna 1960 perustettu, kansainvälinen VIKING on yksityisesti omistettu markkinajohtaja merenkulku- ja palontorjuntaturvallisuuden alalla. Konsernin päämaja on Tanskassa, ja sillä on yli 2 000 työntekijää ympäri maailman.

Ainutlaatuinen yli 70 haarakonttorin, 270 sertifioidun huoltoaseman ja maailmanlaajuisten varastokohteiden verkoston ansiosta VIKING on todellinen maailmanlaajuinen kustannustehokkaiden ja käytännöllisten palvelujen tarjoaja, missä ja milloin tahansa niitä tarvitaankin.


VIKING Life-Saving Equipement Oy Finland

Vuonna 1990 perustettu tytäryhtiö, Olemme meriturvallisuusalan markkinajohtaja. Toimitamme ja huollamme matkustaja- ja rahtialuksien, öljynporauslauttojen, kalastusaluksien sekä veneiden turvalaitteistoa. Tarjoamme myös turvalaitteistojen myyntiä ja huoltoa puolustus- ja palontorjunta-alalle.

Toimintaamme kuuluvat sekä perusmalliset että räätälöidyt tuotepaketit, huoltosopimukset ja järjestelmät, jotka on sertifioitu viimeisimpien vaatimusten mukaisesti. Tuotevalikoimamme sisältää: öljynporauslauttojen ja vastaavien avomerilaitosten pelastusjärjestelmät, meripelastusjärjestelmät, pelastuslautat, veneet, hengenpelastuslaitteet ja henkilösuojaimet, kuten pelastuspuvut, työpuvut, palopuvut ja pelastusliivit.


Yhteystiedot:

02-489500

Myynti :viking-fi@viking-life.com


Huolto:

vsfi@viking-life.com

For more information, visit the VIKING SafetyShop